Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

hälytysjärjestelmä

HÄLYTINJÄRJESTELMÄT, RI- JA KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄT:

KOHTEET: ASUNNOT, HUVILAT, MÖKIT, LIIKEKIINTEISTÖT, YRITYKSET,..

Osaaminen: Jablotron, Ats, Aritech, Elkron, Summit Gold, AV-Cad, yms.

Hanki hälytysjärjestelmä kotiin tai vapaa-ajanasuntoon:

1. Omaisuusrikollisuus on siirtynyt yhä enemmän yksityisasuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

2. Yleisin ajatus asunnon omistajilla on että "ei meillä mitään arvokasta kotona ole." Varkaat eivät kuitenkaan mieti eivätkä tiedä mitä talossa on sisällä vaan sitä onko kohteeseen helppo murtautua, kiteyttäen motolla "kyllä sieltä jotain löytyy.."

3. On todettu että kerrostaloissa riittävän suojan antaa hyväksytty varmuuslukko, pientalopuolella hälytinjärjestelmä antaa erittäin hyvän suojan koska hälytyssireenejä soittavalla järjestelmällä on suurin ennalta ehkäisevä vaikutus. Myös kameravalvontajärjestelmä on todettu tehokkaaksi suojautumiskeinoksi.

hälytinjärjestelmän-asennus

1. TURVAJÄRJESTELMÄN ASENNUS:

Lukko-Tiimistä tilattuna hälytinjärjestelmän saa asennettuna avaimet käteen periaatteella, langattomat hälytinlaitteet saa myös esiohjelmoituna ja murtohälytinjärjestelmä on sen jälkeen helppo myös itse asentaa. Lukko-Tiimin toimittamat murtohälytinlaitteet ovat aina asiakkaan omia, ei vuokra eikä leasingsopimuslaitteita.

Oma hälytinjärjestelmä pitää kustannukset kurissa.

2. HÄLYTYKSET:

Asiakas saa aina itse valita mihin haluaa siirtää murtohälytykset, omaan puhelimeen tai esim.vartiointiliikkeeseen. GSM-modeemin kautta saa helposti siirrettyä murto, vesivuoto, palohälytys jne hälytystiedot edullisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä suurimpien vartiointiliikkeiden kanssa.

vahinkovakuutusyhtioiden_hyvaksyma_lukkoliikejamurtohalytinliike.jpg

3. SUUNNITTELU:

Suunnittelemme turvajärjestelmän aina tapauskohtaisesti oli kyseessä mökki, koti tai yritys. Näin varmistetaan kohteeseen sopiva ja kustannustehokas ratkaisu, kustannuksia syntyy vain niistä laitteen ominaisuuksista mitkä asiakas itse valitsee ja kokee tärkeäksi. Suunnitelmasta ja tarjouksesta emme veloita erikseen.

Yrityksemme on vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä rikosilmoitinjärjestelmin suunnittelu- ja asennusliike.

4. TOTEUTUS:turvajärjestelmä

Uudiskohteissa suositellaan useimmiten kaapeloitavia hälytinlaiteratkaisuja ja muissa kohteissa voidaan käyttää langattomia hälytinjärjestelmiä. Katsotaan yhdessä mikä on järkevä ratkaisu toteuttaa kohteessanne. Jablotron hälytinjärjestelmiin voidaan kytkeä sekä langallisia ilmaisimia että langattomia.

Langaton hälytinjärjestelmä on nykypäivänä erittäin kehittynyt ja varma, langallinen on hieman huoltovapaampi hälytinjärjestelmä.

halytinjarjestelmat_jablotron_jk-15.jpg

5. HUOLTO:

Hälytinjärjestelmää tulee huoltaa n. 3-4 vuoden välein sekä langattomissa järjestelmissä ilmaisimien patterit pitää vaihtaa mahdollisesti useammin riippuen mikä hälytinjärjestelmä on kyseessä. LUKKO-TIIMI urakoi ja huoltaa useimmat hälytinlaitemerkit.

Hälytinjärjestelmää tulee huoltaa, vähintään 4 vuoden välein.

HÄLYTINLAITEMERKIT

Edustamistamme hälytinmerkeistä tunnetuin on JABLOTRON. Jablotron järjestelmistä JA-60 ja JA-63 Comfort sekä JA-65 Maestro sekä JK-15 ja JK-16 hälytinpaketit ovat JA-60 sarjaa joka on Suomen suosituin ja myydyin hälytinjärjestelmä tuoteperhe. Uudempaa JA-80 sarjaa edustaa OASIS, JK-82, JK-80 hälytinjärjestelmät. Jablotron hälyttimen osaaminen on Lukko-Tiimin henkilökunnalla huippuluokkaa.

Mikäli olet rakentamassa taloa katso palvelupakettimme rakentajille!

HUOM! Tarjoustuotteissa on ajankohtaisia hälytinlaitetarjouksia!

YRITYKSET JA YHTEISÖT:

Tarjontaamme kuuluu mm. työajanseuranta, kulunvalvonta, rikosilmoitin ja kamerajärjestelmät, niiden kaapelointi ja asennus sekä huolto. RI-suunnittelijamme on vakuutusyhtiöitten hyväksymä rikosilmoitin- ja kamerajärjestelmien suunnittelija, olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä asennusliike. Kauttamme saa yllämainittujen järjestelmien dokumentointipalvelut.

Teemme kohdekäynnin, suunnitelman ja tarjouksen veloituksetta!

Edustamme alan tunnetuimpia merkkejä mm, Jablotron, Aritech, ATS yms.

lukko-tiimitausta.jpg