Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jablotron JK-82 Oasis hälytinlaitepaketti

 

 

Kotiin Jablotron JK-82 turvajärjestelmä!

Nyt kannattaa hankkia helppokäyttöinen ja helposti asennettava kodin ja mökin/vapaa-ajan asunnon heti toimintavalmis Jablotron JK-82 Oasis Gsm hälytinlaitepaketti. Oasis-sarja on todella monipuolisesti laajennettavissa.

Hälytykset voidaan siirtää langattomasti omiin matkapuhelimiin tai voit halutessa ohjata hälytykset vartiointiliikkeelle. Voit myös nostaa mm. vapaa-ajanasunnon lämmityksiä tekstiviestillä!

Jablotron JK-82 Oasis paketti sisältää:

- Gsm hälytyksensiirtomodeemin (keskuksen sisällä)

- 1 kpl langaton ovitunnistin

- 1 kpl langaton IR-tutka

- Langaton sisäsireeni

- Langaton ovikellopainike

- Langaton käyttönäppäimistö

- Langaton radioavain

- JA-82 langaton keskus jossa 32 ohjelmointipaikkaa langattomille ilmaisimille sekä 4 langallista paikkaa kaapeloitaville ilmaisimille. Oasis sarja on todella monipuolisesti laajennettavissa!

 Järjestelmä on laajennettavissa lisätunnistimin (mm. palovaroittimet, tutkat, ovikoskettimet,kaasuilmaisimet, termostaatit, jne jne). Ohjattavia releitä on 2-4 kpl mm. lämmityksen nostamiseen kauko-ohjattuna. Laite toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna mikäli toimitat avatun SIM-kortin sekä halutut hälytysnumerot (1-8 kpl)

JK-82 Oasis paketti on esillä LUKKO-TIIMIN myymälässä ja tuotteen saa valmiiksi ohjelmoituna muutamassa päivässä tilauksesta. Ota yhteyttä!

 

Hinta:889.00 €