Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nyt kannattaa hankkia Yale Doorman älylukko Verisuren -laajennuksella!

HANKI SUOMEN SUOSITUIN ÄLYLUKKO MEILTÄ!

  • Tarjoushinta on nyt vain 345 euroa ja Verisure -laajennusmodulin kanssa vain 375 euroa.
  • Asennustarjous lukon ostajalle alkaen vain 125 euroa. (pk-seutu ja lähialueet)
  • Verisure laajennusmoduli + tukiasema lukon ostajalle vain 75 euroa. (Verisure SmartLock Module BOX)
  • Yale Doorman tarjous 345 euroa on voimassa 30.5.2018 asti.
  • Voimme myös postittaa kampanjatuotteet.
  • Yale Doorman tilaukset tilaus@lukko-tiimi.fi tai puhelimitse 0207639450

Yale Doorman, uudenlainen älylukko jota voit käyttää koodilla, tunnistimella tai vaikka matkapuhelimella.

Yale älylukon yläosassa sijaitsee lukija joka tunnistaa laitteeseen opetetut tunnistimet.

Yale lukkoa on erittäin helppo käyttää näppäimistöstä.

Yale Doorman älylukon erillinen tunnistin on kaikista helpoin tapa käyttää lukkoa.

Joustavaa valinnan vapautta

Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita usealla eri tavalla - koodilla, kulkutunnisteella, matkapuhelimella tai kaukoavaimella. Valitse Yale Doorman toiminnoista itsellesi ja perheellesi sopivin vaihtoehto.

Helppoa käyttömukavuutta

Lukon käyttö on helppoa, ja se jopa puhuu. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Valaistun näppäimistön avulla lukkoa on myös helppo käyttää pimeässä. Asennuksen voit hoitaa itse tai me hoidamme asennuksen ja käyttöopastuksen niin halutessasi.

Kestävää turvallisuutta

Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. IP55 luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. Lukon toiminta on varmaa ja luotettavaa kaikenlaisissa sääolosuhteissa. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Tuotteella on kahden vuoden takuu.

Yhteisen kehitystyön tulos

Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa.

Automaattinen lukinta - ja kotisi on turvassa

Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi. Ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olisitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste - poistettavissa välittömästi

Kadonnut kulkutunniste voidaan voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.

Turvallisuus - hälytys murtoyrityksestä

Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Yale Doorman älylukko. Useat erilaiset käyttötavat:

Yale Doorman tunnistimella lukon käyttö on helppoa ja kätevää.

Yale Doorman lukon käyttö on helppoa. Erillisellä tunnistimella esimerkiksi lasten ja vanhusten on helppo käyttää lukkoa. Ja tunnistin kulkee aina vaivatta mukana.

Verisure- sovelluksella avaat ja suljet lukon etänä. Samoin voit ohjelmoida lukkoa.

Saat kauttamme myös Verisure- modulit jotta pystyt käyttämään Verisuren- matkapuhelinsovellusta jolloin lukko on avattavissa ja suljettavissa etäkäytöllä. Lisäksi voit ohjelmoida lukkoa etäältä.

Yale Doorman lukkoa on varsin kiva käyttää myös perinteisellä koodilla. Koodeja voi olla useita erilaisia ja niitä saa ohjelmoitua myös tilapäisesti vaikka vain päiväksi.

Yale Doorman lukkoa voit käyttää erittäin helposti myös koodilla. Koodeja voi ohjelmoida useita erilaisia ja koodin saa toimimaan vain vaikka yhden päivän ajaksi. Nyt ei voi avaimet tai tunnistin unohtua. Helppoa ja kivaa!

Yale Doorman radioavaimella avaat ja suljet lukon kauko-ohjauksella. Tämä on kätevä ominaisuus esim useampi tasoisessa pientalossa.

Yale Doorman lukkoa voit käyttää myös perinteisellä radioavaimella. Tällöin Yale Doorman tulee varustaa erillisellä vastaanottimella.

Pyydä asennustarjous Lukko-Tiimistä.

Yale Doorman lukko on sinun itsekin mahdollista asentaa pienellä työllä jos ovi on uusi / varustettu Abloyn ONEFIT -lukkorungolla. Vanhempiin oviin lukon saa myöskin asennettua mutta vaatii hieman enemmän asennustyötä. Voit myös kysyä meiltä lisätietoja ja tarjousta asennuspalvelustamme. Yale Doorman lukkoja ja Verisure laajennuksia on lähes poikkeuksetta saatavissa aina heti mukaan Lukko-Tiimin myymälästä.