Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lukko-Tiimin historia:

Lukkosepänliike Lukko-Tiimi Oy perustettiin vuonna 1989 Vantaan Hakunilaan. Lukko-Tiimi on yli 25 toimintavuoden aikana vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudulla vahvana toimijana ja turvallisuusalan erikoisliikkeenä

Lukko-Tiimi tänään:

Lukko-Tiimi tunnetaan tänä päivänä monipuolisena turvaurakointiliikkeenä. Toiminnan kulmakivinä ovat ABLOY, iLOQ ja YALE lukitukset. Urakoimme vuositasolla useampi tuhatta asunnon lukkoa. Lisäksi tuotamme merkittävässä määrässä avainhallintapalveluja asiakkaillemme. Tilauksia kulkee kauttamme vuosittain n. 5500 kpl.

Lukko-Tiimi huomenna:

Lukitusala muuttuu jatkuvasti. Perinteisestä lukituksesta ollaan siirtymässä kohti kokonaisuuksia joissa on enemmissä määrin elektronisia ominaisuuksia. Myös kulunvalvonta- ja kulunhallintajärjestelmät ovat jatkuvasti yleistyneet.

Pyrimme näitä muutoksia seuraamaan ja olemaan askeleen kaksi edellä. Tämä onnistuu kehittämällä jatkuvasti palvelumallejamme ja henkilökuntaamme entistä vaativampiin tehtäviin ja kokonaisuuksiin.

Yrityksemme toiminta, laatujärjestelmät, valtuudet:

Toimitamme vuosittain n. 5500 kpl erilaista lukko- ja avaintoimitusta asiakkaillemme. Olemme Suomen turvaurakoitsijaliiton jäsenyritys ja yrityksellämme on voimassa olevat ISO 9001, ISO 14001-2008 sekä OHSAS 18001 laatujärjestelmät. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi -palveluun ja Luotettava Kumppani.fi -palveluun. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 1,45M€. Yrityksellämme on ABLOY, iLOQ ja YALE lukkojen valtuudet.